Aktiviteter

Forside > Aktiviteter

På Saltoftehus tilbydes en lang række aktiviteter som supplement til et konference forløb. Hele dagsforløb kan også sammensættes i samarbejde med kunden.

Saltoftehus-gastroteambuilding-1

Gastronomisk teambuilding

Nyd en kreativ oplevelse med gastronomisk teambuilding. Med Gastronomisk teambuilding skaber vi rammer for et hyggeligt og uformelt forløb med jeres team, hvor I arbejder sammen på  kryds og tværs af jeres hverdag.
Læs om gastronomisk teambuilding

Saltoftehus-Trivseldagen

Trivsel dagen

Fra 3 timer i selskab med erfarne og dygtige instruktører som har skræddersyet forløbet til at finde sted på Saltoftehus og vor omgivende smukke natur og skov…. Væk fra stress og jag, få et godt grin og saml ny energi til hverdagens opgaver. En fuld dag med Trivelsdag program giver virkelig gode resultater at gå hjem og arbejde videre med, hvor hovedfokus er på at opbygge en positiv kommunikation i dagligdagens rutiner.

Saltoftehus-blomster-lille

Blomsterbindingskursus

Tag på blomsterbindingskursus i fantastiske omgivelser hos Saltoftehus – et blomsterbindingskursus hos Saltoftehus kan med fordel anvendes som en del af en teambuildings proces, hvor højt humør og hygge kombineres med en lærerig oplevelse for alle deltagere.
Læs om blomsterbindingskursus

Design uden navn (4)

FlyBrix Drone Event

Ved hjælp af LegoKit specielt designet til at bygge droner med, skal der indenfor en tidsramme designes, konstrueres og testes en drone der når vi når til finalen, skal kunne holde sig i luften i et aftalt tidsrum. En rigtig god teamevent for teknikglade og de lidt nørdede m/k

chokoman2

Chokoladeevent

Lær om chokoladens verden og lav f.eks. jeres egne flødeboller.Vi tempererer chokolade til overtræk og fremstiller det lækreste skum i flere varianter, mens chokolade “mesteren” fortæller om chokoladens hemmeligheder.

bueskyding

Målskydning (3 variationer) 

Vi tilbyder målskydning på skive med vores skytte i skoven, laserlerdueskydning eller skydning med bue og pil.
Alle disse udøves hvor I er inddelt i grupper og konkurrerer mod hinanden. Der skydes i forskellige discipliner.

Saltoftehus-Naturquiz

Naturquiz og orienteringsløb

Natur quiz rundt i skoven om skovens træer og planter, mark og dyr. Bl.a. med mange udstoppede dyr, som skal identificeres og spørgsmål om jeres kendskab til hinanden som kolleger og mennesker.
Tilrettes til hver gruppe og årstid og den tid, der er til rådighed.

segway

Segway og laser-lerdueskydning

Store grupper kan med fordel kombinere disse to aktiviteter som dels fremmer samarbejdet i teamet og dels giver konkurrence om point- i den samlede score.  Segway kan også kombineres med bueskydning.

Escape box

”EscapeBOX” – An BreakIN Experience…

Nogle af jer har måske prøvet de underholdende Escape rooms rundt i landet, men vi har raffineret denne oplevelse, så den er præcis så action præget som vi ønsker det. Kort beskrevet, 

Der placeres en stor box på bordet (se billedet) som åbnes efter intro, og tiden startes på et display der tæller NED fra 60 minutter – I skal så på holdet bogstaveligt talt redde verden (og holdkaptajnen).

saltoftehus-race2-lille

RACE i sjove biler

Giv dine medarbejdere en sjov eftermiddag på Saltoftehus’ private racerbane til race i sjove biler. Der kæmpes ikke kun på fart, men også på tekniske færdigheder.

Der køres i teams, altid to og to, her får både tilskuer og udøver hele tiden det sjove grin og i tager hjem med en fælles referenceramme som lever længe i jeres virksomhed/team.

Bygning af pipe

The Pipe Challenge

Team øvelse der kræver snilde, overblik  –  i simpel form skal der konstrueres et tårn der skal bære en boldbane. God samarbejdsøvelse, da der hele tiden skal justeres opfindes, konstrueres  – alle bidrager med deres kompetencer.

Saltoftehus-stomp-lille

STOMP

Bring musikken ind i hverdagen. I udfordres I i kroppens rytmer og bevægelse, samtidig med, at I spiller rytmer på flere forskellige emner. En fantastisk team opgave og samarbejdsøvelse, hvor ikke alene kroppens rytmer bruges. Her bringes også evnen til samarbejde og “lytten til hinanden” i spil.

henning-daverne

“12 min. til success” m. Henning Daverne

Henning Daverne kommer vidt omkring i denne bog – og på 2 timer med Henning, når man omkring det mentale, fysiske, psykiske, humoristiske og roen i sjælen: Mindfullness.

lego-serious-play

Lego Serious Play med certificeret instruktør. 

Metoden er en proces, der er designet til at øge innovation og forretningsperformance. Denne form for “minds-on” øvelse og arbejde skaber en bedre forståelse af hinandens verdensbilleder, motivation og muligheder – giver refleksion i processen og støtter dialog – hvor alle i organisationen kan være med.

Design uden navn (5)

Fodbold billard

Fodboldbillard er et forstørret billardbord, boldene er modificeret bolde af størrelse som en håndbold. Kunsten er at kontrollere sine spark, så bolden holdes indenfor banen. Regler er sammenlignelig med pool.

"Ikke at forsvinde i mængden, som man kan opleve at gøre på et stort konference center, var en vigtig del af den gode oplevelse, så TAK for jeres meget store del i at gøre det til nogle virkelig gode dage, og jeg håber at komme til at besøge jer igen."  

Briddi Escherich, Finansforbundet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tel: +45 59 59 59 93
Mobil: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer