fbpx

Gourmetrestaurant og
personlig service

Forside > Ophold > Gourmetrestaurant og personlig service

Saltoftehus’ velrenommerede gourmetkøkken går i detaljer for at kreere nye retter og udvikler sig i et konstant ønske om, at være et ærligt og personligt gourmetkøkken.

Råvarerne kommer i høj grad fra lokale kvalitets leverandører – bl.a. asparges fra Svinningegården, kartofler fra Lovtholm på Lammefjorden – og vildt fra egen skov. Alle brød bages fra bunden – med stor variations grad. Alle kager samt desserter fremstilles ligeledes fra bunden. Det er ikke det billigste, men det bedste, vi går efter. Vi serverer årstids relaterede menuer, hvor kokkenes kreativitet og faglige dygtighed får lov at udfolde sig i kombination med de gode råvarer.

Hvor kokkenes arbejde – den dejlige mad – forlader køkkenet overtages servicen af vort dygtige og professionelle restaurant  personale. Vi lægger vægt på den professionelle optræden og den personlige service fra gæsten bestiller sin konference og ankommer indtil afrejsen.

Bordene pyntes med blomster fra egen have fra maj til oktober, og pyntes i øvrigt med natur-fund fra skov og have.

I skoven serveres på samme detaljeniveau, som i de øvrige konferencelokaler. I skoven kan vi dække op som var det i elverkongens grønne sal, hvor fakler og kandelabre lyser op under trækronerne, mens vi serverer den lækreste frokost eller middag.

Dyrekølle
IMG_0986
Dessert
Snacks

“Et fuldstændig fantastisk sted at holde fest. Flotte omgivelser, flot borddækning, suveræn hjemmelavet mad og en rigtig god og dygtig værtinde. Der er kælet for hver en detalje.”

Kalundborg Kommune, december 2017