fbpx

Private arrangementer

Forside > Ophold > Private arrangementer

Private runde dage i den smukke natur og historiske omgivelser.

Vi arrangerer gerne private arrangementer på forespørgsel såsom barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, runde fødselsdage mv. I lighed med konferencekonceptet,  lægger vi her vægt på kvaliteten, detaljerne og et succesfuldt forløb – således at et arrangement på Saltoftehus lader værter og gæster helt fri for pligter. De skal blot nyde – vi står for det hele på dagen.

Lokalerne på Saltoftehus kan ikke lejes separat – vi laver kun hele arrangementer, hvor vi står for hele forløbet.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi også gør din fest personlig. Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40 13 59 91 eller info@saltoftehus.dk.

ghjk

 

 

B R Y L L U P S F E S T  på  S A L T O F T E H U S 

Bryllupsfest_festlokale_saltoftehus
Bryllupsopdækning
Saltoftehus_Bryllup_bryllupsfest_festlokale
Bordkort
Saltoftehus_Bryllup_festlokale_festarrangemet_bryllupsfest_vielse_terrasse_udendørsvielse
hgfdhh
 
F R U G T L A G E R E T – Historisk festlokale

 

I gamle dage havde Saltofte Gods en stor plantagedrift med æbler, pærer, blommer & kirsebær og netop Frugtlageret blev brugt til at sortere de plukkede frugter. Herefter blev de kørt på køl, hvor der i dag er en dejlig lounge og bar . Først i 2013 blev den sidste plantagedrift nedlagt  og i 2005 blev det Frugtlager vi ser i dag, skabt. 

Perfekt til fester op til 95 personer, hvor der også ønskes god plads til musik & dans, samt mulighed for at trække sig tilbage i den tilstødende stue sammen med aftenkaffen. 

 

O R A N G E R I E T  –  Unikt festlokale

SALTOFTEHUS’ integrerede Orangeri i forbindelse med restauranten, giver unikke rammer til festafholdelse med dét helt særlige lys-indfald året rundt og hvor naturen evigt skiftende kulisse, kan nydes på første parket.

 

 

O R A N G E R I E T 

Opdelte borde
Opdækning

“Fantastisk sted, sød værtinde, fantastisk service og forplejning ud over det sædvanlige ...”

Jagtselskab