fbpx

Værelser

Forside > Ophold > Værelser

Vi har  22 værelser til Saltoftehus. Disse værelser ligger i henholdsvis det gamle Frugtlager og i den gamle Elevfløj og Gartner Boligen, fordelt på 15 dobbelte og 7 enkelte.

Værelserne er alle indrettet og møbleret med dansk-producerede møbler i stilrent og enkelt design. I værelserne i Frugtlageret sover man under de gamle hanebånd, og har udsigt ud over Tissø eller markerne, i Gartnerboligen kan man følge fasanernes morgengymnastik på græsplænen lige udenfor vinduerne. Der er lagt vægt på funktionaliteten med et personligt præg. Bl.a. er væggene udsmykket med fotografier taget på og omkring Saltoftehus og Saltofte Gods. Værelserne er størrelsesmæssigt etableret så de er energimæssigt forsvarlige og hyggelige.

I Elevfløjen er ikke to værelser ens – de følger de tidligere elevværelsers størrelse, mens alle 8 værelser på Frugtlageret og i Gartnerboligen er nyetablerede under de gamle hanebjælker.

Alle værelser er indrettet som selvstændige brandceller. Alle konference-faciliteter har direkte udgang til naturen.

Vi vægter rengøring og hygiejne højt – lokalerne og værelserne passes og plejes med omhyggelighed af vores dygtige personale.

saltoftehus-ophold-vaerelse1

"1000 tak for at skabe nogle virkelig gode rammer for os. Følelsen af at føle sig forkælet og kræset om, var i høj grad til stede grundet den store opmærksomhed fra alles side, den virkelig lækre og varierende mad. Vi havde under spisningerne en følelse af at være hjemme hos nogle privat, og det gav en frihed og åbenhed blandt deltagerne, som jeg tænker er særlig."  

Briddi Escherich, Finansforbundet