Aktiviteter

Forside > Aktiviteter

På Saltoftehus tilbydes en lang række aktiviteter som supplement til et konference forløb. Hele dagsforløb kan også sammensættes i samarbejde med kunden.

Saltoftehus-gastroteambuilding-1

Gastronomisk teambuilding

Nyd en kreativ oplevelse med gastronomisk teambuilding. Med Gastronomisk teambuilding skaber vi rammer for et hyggeligt og uformelt forløb med jeres team, hvor I arbejder sammen på  kryds og tværs af jeres hverdag.
Læs om gastronomisk teambuilding

Saltoftehus-Trivseldagen

Trivsel dagen

Fra 3 timer i selskab med erfarne og dygtige instruktører som har skræddersyet forløbet til at finde sted på Saltoftehus og vor omgivende smukke natur og skov…. Væk fra stress og jag, få et godt grin og saml ny energi til hverdagens opgaver. En fuld dag med Trivelsdag program giver virkelig gode resultater at gå hjem og arbejde videre med, hvor hovedfokus er på at opbygge en positiv kommunikation i dagligdagens rutiner.

Saltoftehus-blomster-lille

Blomsterbindingskursus

Tag på blomsterbindingskursus i fantastiske omgivelser hos Saltoftehus – et blomsterbindingskursus hos Saltoftehus kan med fordel anvendes som en del af en teambuildings proces, hvor højt humør og hygge kombineres med en lærerig oplevelse for alle deltagere.
Læs om blomsterbindingskursus

Henrik-Svanekjaer

Peptalk, manipulation og hjernegymnastik

Inviter den kendte Henrik Svanekjær ind i jeres verden og tag med Henrik ind i hans magiske og intelligente verden. Forunder dig over hvad fokus og koncentration kan flytte. Henrik Svanekjær er en af Danmarks dygtigste tryllekunstnere.

chokoman2

Chokoladeevent

Lær om chokoladens verden og lav f.eks. jeres egne flødeboller.Vi tempererer chokolade til overtræk og fremstiller det lækreste skum i flere varianter, mens chokolade “mesteren” fortæller om chokoladens hemmeligheder.

Saltoftehus-skydning-3

Målskydning

Vi tilbyder målskydning på skive med vores skytte i skoven, laserlerdueskydning eller skydning med bue og pil.
Alle disse udøves hvor I er inddelt i grupper og konkurrerer mod hinanden. Der skydes i forskellige discipliner.

Saltoftehus-Naturquiz

Naturquiz og orienteringsløb

Natur quiz rundt i skoven om skovens træer og planter, mark og dyr. Bl.a. med mange udstoppede dyr, som skal identificeres og spørgsmål om jeres kendskab til hinanden som kolleger og mennesker.
Tilrettes til hver gruppe og årstid og den tid, der er til rådighed.

segway

Segway og laser-lerdueskydning

Store grupper kan med fordel kombinere disse to aktiviteter som dels fremmer samarbejdet i teamet og dels giver konkurrence om point- i den samlede score.  Segway kan også kombineres med bueskydning.

Saltoftehus-laserlerdue-1

Laser lerdueskydning m. instruktør

En sjov, aktiv og tempofyldt teamøvelse hvor alle kan være med. Ingen rekyl på skulderen og man ser med det samme om man har ramt og fået point.

karate-coaching

Karatecoaching

Dine kolleger kan meget mere end de tror de kan! Ved at kombinere top moderne ledelses ideer og ældgamle karate værdier, får du med KarateCoaching en inspirerende, intens og nærværende oplevelse. Karatens grundværdier er: Søg den perfekte karakter, Vær Trofast, Tro på det du gør, Respekter andre, Vær høflig, Vær ikke voldelig. I forløbet flettes disse værdier sammen med din virksomheds værdier og daglige udfordringer. Instruktøren har det sorte bælte og er  medlem af Shinhankai i JKA Danmark.

Saltoftehus-skovbadning

Shinrin-yoku (skovbadning)

I Japan bruges de sensoriske påvirkninger fra at gå i skoven, føle roen, føle den bløde skovbund under fødderne, indsnuse duftene, se farverne og lytte til lydene eller blot nyde stilheden – som et afstressende og opkvikkende element i et møde forløb. Japanske forskere har påvist at blot 15 min. stille gang i skoven sænker stress niveauet.

Saltoftehus-stomp-lille

STOMP

Bring musikken ind i hverdagen. Der kræves ingen musikalske forkundskaber. Under ledelse af vores dygtige instruktør, udfordres I i kroppens rytmer og bevægelse, samtidig med, at I spiller rytmer på flere forskellige emner. En fantastisk team opgave og samarbejdsøvelse, hvor ikke alene kroppens rytmer bruges. Her bringes også evnen til samarbejde og “lytten til hinanden” i spil – det høres på resultatet.Sammensættes til den enkelte gruppe – tilbud gives.

henning-daverne

“12 min. til success” m. Henning Daverne

Henning Daverne kommer vidt omkring i denne bog – og på 2 timer med Henning, når man omkring det mentale, fysiske, psykiske, humoristiske og roen i sjælen: Mindfullness.

lego-serious-play

Lego Serious Play med instruktør fra Trivium

En fantastisk vej til et bedre samarbejde og mere åben og præcis kommunikation i teamet.

Saltoftehus-ballon-lille

Ballonflyvning

Se verden lidt fra oven og føl jer fri som fuglen, svæv hen over marker, skov og by i 45 min. Der lettes fra en af vore marker og I bliver bragt tilbage hertil i biler. Sæson fra april til oktober – turen er vejrbetinget.

Saltoftehus-fodbold-billard

Fodbold billard

Fodboldbillard er et forstørret billiardbord, boldene er modificeret bolde af størrelse som en håndbold. Kunsten er at kontrollere sine spark, så bolden holdes indenfor banen. Regler er sammenlignelig med pool.

 

saltoftehus-race2-lille

Race i sjove biler

Giv dine medarbejdere en sjov eftermiddag på Saltoftehus’ private racerbane til race i sjove biler. Der kæmpes ikke kun på fart, men også på tekniske færdigheder.

Der køres i teams, altid to og to, her får både tilskuer og udøver hele tiden det sjove grin og i tager hjem med en fælles referenceramme som lever længe i jeres virksomhed/team.

“Sikke en oplevelse at være gæst på Saltoftehus. Tak til Birgitte og team for at gøre vores teamdage til en oplevelse. Den personlige velkomst, omgivelserne og de lækre hjemmelavede lækkerier dannede rammen og gav et personligt præg, som jeg er helt vild med. At være gæst på Saltoftehus er en udover det sædvanlige oplevelse. På gensyn og en dejlig sommer til alle.”

Kalundborg Kommune, juni 2017