Blomsterbindingskursus

Forside > Aktiviteter > Blomsterbindingskursus

På Saltoftehus elsker vi vores natur. Med botanisk teambuilding-  og blomsterbindingskursus viser vi jer hvordan naturens magi kan flettes ind i enhver hverdag, når blot man har øjnene åbne for detaljer, dufte og alt det gode naturen, som omgiver os giver os hver eneste dag.

Vores blomsterbindingskursus afholdes af kompetente og dygtige undervisere, og vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde en yderst professionel teambuilding med blomster, hvor fællesskab og glæde er nøgleordene.

Saltoftehus er både rig på traditioner og rig på natur, og der er således mulighed for at få nogle fortryllende oplevelser hos os.

Blomsterbindingskursus i naturskønne omgivelser
Udover at tilbyde et professionelt og spændende kursus, så er vi også meget stolte af den smukke natur omkring Saltoftehus, hvor kurserne bliver afholdt – naturen bidrager med en helt særlig autenticitet, og det bærer vores kurser helt klart præg af, herunder også vores blomsterbindingskursus.

Vores kurser tager sigte på at sætte nye oplevelser præget af god stemning i centrum, og dette gælder også for vores blomsterbindingskursus.

Én af de helt store fordele ved at foretage teambuilding hos Saltoftehus er den førnævnte omkringliggende natur, som danner en uovertruffen ramme – vores kursus er således en særdeles gennemført oplevelse hele vejen igennem.

Hvad er et blomsterbindingskursus?
Vores blomsterbinding kursus tilrettelægges, så det opfylder eventuelle ønsker hos kursisterne, da det som nævnt handler om at have en spændende og positiv oplevelse i fællesskab med hinanden.

Teambuildingen med blomsterne foregår roligt og behageligt så alle kan være med, samtidig med at der er mulighed for at udfolde sig kreativt med egne kreationer i form af spændende design, former og sammensætninger.

Derudover lærer deltagerne selvfølgelig nogle grundlæggende teknikker, som kan anvendes til at binde nogle flotte buketter af smukke blomster.

Book et blomsterbindingskursus hos Saltoftehus
Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores blomsterbindingskursus eller bare vil høre mere om, hvordan vi sammen kan skabe den perfekte teambuilding oplevelse for dig eller din virksomhed.

Du er derfor velkommen til at kontakte os på +45 59 59 59 93 eller via e-mail info@saltoftehus.dk for at høre mere eller for at booke en kursustid allerede i dag.

“Et fuldstændig fantastisk sted at holde fest. Flotte omgivelser, flot borddækning, suveræn hjemmelavet mad og en rigtig god og dygtig værtinde. Der er kælet for hver en detalje.”

Kalundborg Kommune, december 2017

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tel: +45 59 59 59 93
Mobil: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer