fbpx

Booking af konferencelokaler

Forside > Booking af konferencelokaler

Konferencedøgn med fokus på høj kvalitet i forplejningen. Der er ikke langt fra kunde til godsejer på Saltoftehus.

Der er ikke langt fra kunde til godsejer på Saltoftehus. Det er Birgitte Boserup, du får i røret, når du ringer med henblik på booking af konferencelokaler, hende du taler frokost- og aftenmenu med, og hende som hilser både godmorgen, god eftermiddag og godaften. Udover godsejerinden er de dygtige ansatte altid parate til at servicere gæsterne med et smil.

Saltoftehus tilbyder konference dag og konferencedøgn, fra morgen til morgen, ved booking af konferencelokaler. Jeres gæster får morgenbuffet ved ankomst, frokost, eftermiddagskage, middag med 2-3 retter, aftenhygge, overnatning i enkeltværelse med bad og stor morgenbuffet på anden dagen.

Køkkenets råvarer kommer typisk fra lokale kvalitetsproducenter, som også leverer til Noma og andre Michelin-restauranter. Aftenmenuen kan bl.a. stå på gratineret hellefisk med citron skum, krondyrkølle (skudt på Saltofte Gods) med hindbær demiglace og creme brulée.

Saltoftehus-lille-12
Saltoftehus-skov-lille

Autentiske landlige omgivelser

Med booking af konferencelokaler på Saltoftehus får I et konferenceophold i historiske og moderne bygninger beliggende i autentiske landlige omgivelser. Her holder nogle af Danmarks største virksomheder møder i det gamle frugtlager og fester i maskinhallen. I gamle dage havde Saltofte Gods en stor plantagedrift med æbler, pærer, blommer og kirsebær, og Frugtlageret blev brugt til at sortere de plukkede æbler og pærer. Herfra blev de kørt på køl i det rum, hvor der i dag er en dejlig lounge og bar. Først i 2003 blev den sidste del af plantagedriften nedlagt.

Birgitte Boserup har siden 2005 opbygget Saltoftehus på Saltofte Gods med ønsket om at få erhvervskunder ud til de smukke og beroligende omgivelser, som samtidig opfylder den kræsne og effektive konferencekundes tekniske behov for bl. a. hurtig og effektiv kommunikation med omverdenen, ro til fordybelse og basis for den personlige ”get-together”.

Unikke teambuilding aktiviteter

Ved booking af konferencelokaler på Saltoftehus kan du supplere med berigende og spændende teambuilding aktiviteter. Under instruktion af en kunstner, kan I f.eks. male et portræt, mens I lærer lidt om malerkunstens principper. Vi arrangerer også musikalsk teambuilding, gastronomisk teambuilding, ballonflyvning, lerdueskydning og meget mere.

Saltoftehus er omgivet af 30 hektar privat skov og 400 hektar fungerende landbrug, og med booking af konferencelokaler her får I mulighed for mountainbike-ræs, orienterings/quiz løb, vandreture, ølsmagning, middag i det fri og meget mere. Saltoftehus er bl.a. kendt for sine hyggelige frokoster og middage under skovens grønne trækroner. De storslåede konferencelokaler på Saltoftehus er skabt ud fra en filosofi om, at naturen har en dyb og afslappende effekt på mennesket.

Saltoftehus-gastroteambuilding-1
Konferencecenter SALTOFTEHUS Birgitte Boserup

Konferencecenter SALTOFTEHUS

v. Birgitte Boserup

 

Kontakt os ALLEREDE NU, for at høre mere om vores konferencecenter & konferencepakker.
Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40135991 eller info@saltoftehus.dk, så kan vi sammen finde frem til det helt rigtige indhold og ophold på konferencecenter SALTOFTEHUS

 


Få et VISUELT indblik igennem vores

SIGNATURBOG fra SALTOFTEHUS

- Næsten som at være her selv

"1000 tak for at skabe nogle virkelig gode rammer for os. Følelsen af at føle sig forkælet og kræset om, var i høj grad til stede grundet den store opmærksomhed fra alles side, den virkelig lækre og varierende mad. Vi havde under spisningerne en følelse af at være hjemme hos nogle privat, og det gav en frihed og åbenhed blandt deltagerne, som jeg tænker er særlig."  

Briddi Escherich, Finansforbundet