Booking af kursusophold

Forside > Booking af kursusophold

Ved booking af kursusophold på Saltoftehus vil du ofte få, Birgitte Boserup, i røret.  Når I ankommer, vil det oftest også være Birgitte og/eller Saltoftehus stab, der byder velkommen på gårdspladsen.

Birgitte Boserup har siden 2005 opbygget Saltoftehus – møde og konference delen af Saltofte Gods .  Birgitte har sin professionelle baggrund som shipping assistent  i 8 år i A.P. Møller Mærsk og 10 år som PR chef i Haldor Topsøe A/S. De grundlæggende kvalitets normer for Saltoftehus er kvalitet i alle detaljer, professionalisme, nærvær og top service i de smukke og moderniserede rammer omgivet af den autentiske natur.

Niels Boserup, Birgittes mand og godsejer i 3. generation Boserup på Saltofte Gods som i dag er et topmoderne planteavls-brug.

 

Historiske og autentiske bygninger med moderne faciliteter.

Nogle af de gamle bygninger var blevet overflødige i landbrugsdriften og danner i dag ramme om professionelle kurser og konferencer. De historiske bygninger fremstår udvendigt, som dengang de husede trækdyrene til ploven og tonsvis af æbler og kirsebær. Indvendigt er de gennemgribende og top moderne indrettet med trådløst internet via 250Mbit fiber net, projektorer, højttalere, tavler, lærred, flipovers mv.

Saltoftehus-faciliteter-lille
Saltoftehus-gastroteambuilding-1

Kursusophold med fokus på personlig udvikling

Ved booking af kursusophold tilbyder vi som supplement til kursusforløbet i samarbejde med en række anerkendte uddannelses-firmaer at skræddersyr forløb til den enkelte kunde. Vi tilbyder kurser som Trivselsdagen hvor fokus er på samarbejde og den gode kommunikation og ikke at forglemme det gode grin sammen.
Ledelsesudvikling, forståelse af kropssprog, samarbejdsøvelser med LEGO, værktøj til at finde ind til den bedste version af sig selv, gastronomisk teambuilding, maleri og meget mere – alt sammen aktiviteter som fremmer teamets styrker og sammenhold.

.

Professionel, hyggelig og hjemlig atmosfære, går op i en højere enhed.

Vi vægter logistikken højt sammen med den autentiske, hyggelige og hjemlige atmosfære. Saltoftehus er omgivet af de skønneste marker og kuperede terræn med  privat skov grænsende lige på til gårdkomplekset.
Her er gode muligheder for udendørs aktiviteter. Saltoftehus er et oplagt sted til teambuilding. Saltoftehus planlægger og allokerer områder til de enkelte aktiviteter.

Booking af kursusophold på Saltoftehus omfatter bl.a. mulighed for at booke bl.a. målskydning.
Derudover udlejer vi, når der er ledige jagter, fasanjagter i oktober og november, inkl. forplejning og evt. overnatning i Saltoftehus.

Udover booking af kursusophold kan du bestille dagsmøder, heldagsmøder, konferencer, kick-offs, jubilæer, produktpræsentationer, receptioner, firmaevents, foredrag osv. Vi tilbyder et konferencedøgn med fuld forplejning fra morgen til morgen.

Saltoftehus-udendoers-lille
Konferencecenter SALTOFTEHUS Birgitte Boserup

 

Konferencecenter SALTOFTEHUS

v. Birgitte Boserup

 

Kontakt os ALLEREDE NU, for at høre mere om vores konferencecenter & konferencepakker.
Booking kontor har åbent fra 09.00 – 16.00 på hverdage.
Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40135991 eller info@saltoftehus.dk, så kan vi sammen finde frem til det helt rigtige indhold og ophold på konferencecenter SALTOFTEHUS
SALTOFTEHUS er åbent alle ugens dage i forbindelse med forudbestilte arrangementer.

 


Få et VISUELT indblik igennem vores

SIGNATURBOG fra SALTOFTEHUS

- Næsten som at være her selv

 

“...indsatsen fra jeres side var sublim ... Vi har fået rigtig meget positiv feedback på selve eventen såvel som på pyntning, mad og borddækning...”

Novo Nordisk A/S