Uforglemmelig firmaevent på Sjælland

Forside > Uforglemmelig firmaevent på Sjælland

Når du bestiller en firmafest med overnatning, slipper du for at arrangere sikker hjemtransport af dine gæster. Et firmarrangement med overnatning kan ryste medarbejderne ekstra godt sammen, og det er ofte en investering, der er givet godt ud.

Hvis I skal holde en uforglemmelig firmaevent på Sjælland, er Saltoftehus et godt valg. Der findes mange gode lokationer til en firmaevent på Sjælland, men vi kan tilbyder den optimale kombination af naturskønne omgivelser, højere kogekunst og toptunet logistik. De gamle landbrugsbygninger på Saltofte Gods danner unikke og idylliske rammer om en firmaevent på Sjælland.

De historiske bygninger – Hestestalden, Frugtlageret og Elevfløjen – fremstår udvendigt som dengang de husede trækdyr, frugt og landbrugselever. I dag er de gennemgribende ombygget dog med respekt for det autentiske i hver bygning – omdannet til moderne konferencelokaler og værelser med alle bekvemmeligheder midt i de rolige, landlige omgivelser.

Saltofte Gods ejes af tredje generation af Boserup-slægten. Birgitte Boserup driver konferencedelen, mens hendes mand, godsejer Niels Boserup, driver ejendommens konventionelle landbrug. Birgitte Boserup har siden 2005 opbygget Saltoftehus – møde og konference delen af Saltofte Gods.  Birgitte har sin professionelle baggrund i 8 år i A.P. Møller Mærsk og 10 år som PR chef i Haldor Topsøe A/S. De grundlæggende kvalitets normer for Saltoftehus er kvalitet i alle detaljer, professionalisme, nærvær og top service i de smukke og moderniserede rammer omgivet af den autentiske natur.

Saltoftehus-gastroteambuilding-1

Optimal beliggenhed

Blandt vores kunder er nogle Danmarks største virksomheder, f.eks. Novozymes. Også vores fynske, jyske og udenlandske kunder nyder godt af en firmaevent på Sjælland. Saltoftehus ligger kun ca. 40 minutter fra Storebæltsbroen og ca. en time fra København. Gæstebogen er fyldt med rosende ord om vores stemningsfulde rammer, gode mad og upåklagelige service.

Spændende firmaevent

Vores tilbud om ballonflyvning, hvor man kan svæve over landskabet på Sjælland, er bare et eksempel på en firmaevent med format. Vi tilbyder også lerdueskydning, fasanjagt, mountainbike-ræs, musikalsk teambuilding, samarbejdsøvelser med LEGO, frokost under trækronerne, firmafest med overnatning og meget mere. Vi samarbejder med en række anerkendte uddannelses-firmaer og skræddersyr forløb til den enkelte kunde. Teambuilding og ledelsesudvikling sker bl.a. med instruktører med baggrund i Frømandskorpset og mange års erfaring i ledertræning og teamudvikling.

Vi arrangerer også dagsmøder med morgenbuffet, frokost og eftermiddagskaffe samt heldagsmøder inklusive aftenmenu. Derudover tilbydes konferencedøgn med komplet forplejning og service fra morgen til morgen.

Saltoftehus-stomp-lille
Saltoftehus-forplejning-lille

Ud af huset

Skulle en firmaevent være for stort til Saltoftehus, tilbyder Birgitte Boserup at planlægge og udføre store arrangementer på virksomhedens egen adresse. Birgitte har mange års erfaring med planlægning af firmaevents og kan byde ind med spændende koncepter, udsmykning, forplejning mv. Vi har bl.a. stået for en firmaevent med tema, dekoration og forplejning for op til 850 personer på virksomhedens egen adresse.

Konferencecenter SALTOFTEHUS Birgitte Boserup

 

Konferencecenter SALTOFTEHUS

v. Birgitte Boserup

 

Kontakt os ALLEREDE NU, for at høre mere om vores konferencecenter & konferencepakker.
Booking kontor har åbent fra 09.00 – 16.00 på hverdage.
Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40135991 eller info@saltoftehus.dk, så kan vi sammen finde frem til det helt rigtige indhold og ophold på konferencecenter SALTOFTEHUS
SALTOFTEHUS er åbent alle ugens dage i forbindelse med forudbestilte arrangementer.

 


Få et VISUELT indblik igennem vores

SIGNATURBOG fra SALTOFTEHUS

- Næsten som at være her selv

 

“Høj kvalitet på alle leder og kanter. Ro og fred til at arbejde og oplevelsen af at være en speciel og værdsat kunde.”

TDC Erhverv