Konference steder på Sjælland

Forside > Konference steder på Sjælland

Et af Sjællands unikke mødesteder er Saltoftehus ved Kalundborg. En på én og samme tid professionel og afstressende oplevelse, i smuk natur gør Saltoftehus ved Kalundborg til det bedste valg.

Saltoftehus-lille-12

Det er oftes Birgitte Boserup selv eller Saltoftehus stab som byder velkommen på gårdspladsen til dagens gæster.
Bygningerne på Saltoftehus er sat i tip top stand til at imødekomme den moderne og kræsne møde/konference-kundes krav – heriblandt 250Mbit fiber med trådløst net overalt.

 

Et af de mest interessante og professionelle konference steder på Sjælland

Birgitte Boserup, der har en fortid i A.P. Møller og Haldor Topsøe, som PR Chef, dannede par med Niels Boserup i starten af 1990’erne. Nogle af de gamle bygninger var blevet overflødige i landbrugsdriften, hvilket åbnede op for den mulighed at skabe et af de mest interessante og professionelle konference steder på Sjælland.  Saltoftehus er klassificeret med 4 stjerner af HORESTA og er ligeledes certificeret Green Key virksomhed.

De røde bygninger danner rammen om alskens aktiviteter i forbindelse med konferencer, teambuilding og kurser – herunder f.eks. gastronomisk teambuilding, skov/natur quiz, naturquiztur i skoven, målskydning, STOMP, mv.  Vi samarbejder med en række anerkendte uddannelses-firmaer og skræddersyr forløb til den enkelte kunde. Den kulinariske del af opholdet er af høj kvalitet med fokus på lokale råvarer.

 

Fester i de store haller

Saltoftehus er et af de mest charmerende og professionelle konference steder på Sjælland. Her holder bl.a. nogle af Danmarks største virksomheder konferencer, kurser og møder i det ombyggede gamle Frugtlager, Hestestalden, Vognporten eller måske en fest i den store maskinhal. Listen over kunder tæller private såvel som offentlige virksomheder, små, mellemstore og store virksomheder som f.eks. Novo Nordisk A/S, Equinor, Novozymes, Siemens, FL. Smith, Nestlé osv.

Det eftertragtede konferencecenter er skabt ud fra den filosofi, at naturen har en dyb og afslappende effekt på mennesker.

 

Konferencer og møder i Frugtlageret

Bygningen, der kaldes Frugtlageret, blev bygget i 1952 og udgør i dag et af de mest professionelle og personlige konference steder på Sjælland. I gamle dage havde Saltofte Gods en stor plantagedrift med æbler, pærer, blommer og kirsebær, og Frugtlageret blev bygget til  at sortere de plukkede æbler og pærer. Herfra blev de kørt på køl i det rum, hvor der i dag er en dejlig lounge og bar. I 2005 blev den sidste del af plantagedriften afviklet.

Saltoftehus rummer 22 værelser – alle med eget bad og toilet, 250 Mbit med wi-fi, og tv. Alle bygninger er nyistandsatte med moderne bekvemmeligheder, behagelige møbler og ny teknik, herunder høj og nutidig brandsikkerhed. Alle bygninger opvarmes CO2 neutralt med halmfyr – såvel som al strøm produceres på 910 solpaneler.

Saltoftehus-udendoers-lille
Konferencecenter SALTOFTEHUS Birgitte Boserup

 

Konferencecenter SALTOFTEHUS

v. Birgitte Boserup

 

Kontakt os ALLEREDE NU, for at høre mere om vores konferencecenter & konferencepakker.
Booking kontor har åbent fra 09.00 – 16.00 på hverdage.
Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40135991 eller info@saltoftehus.dk, så kan vi sammen finde frem til det helt rigtige indhold og ophold på konferencecenter SALTOFTEHUS
SALTOFTEHUS er åbent alle ugens dage i forbindelse med forudbestilte arrangementer.

 


Få et VISUELT indblik igennem vores

SIGNATURBOG fra SALTOFTEHUS

- Næsten som at være her selv

 

“...indsatsen fra jeres side var sublim ... Vi har fået rigtig meget positiv feedback på selve eventen såvel som på pyntning, mad og borddækning...”

Novo Nordisk A/S