Konference

Forside > Konference

Velkommen til Saltoftehus – et eksklusivt sted for den kvalitetsbevidste konferencebooker, som anerkender værdien af samspillet mellem detaljerne, rammerne og den personlige vejledning og involvering.

Alle gæster – ikke kun den første- bliver budt velkommen af ejer og leder Birgitte Boserup på gårdspladsen – uanset vejret. Værdien af at se hinanden i øjnene og give hinanden hånd føles tydeligt her.

Saltoftehus er er primært rettet mod erhvervslivet. Saltoftehus´ historiske rammer er renoveret til topmoderne mødefaciliteter med bla. 250Mbit fibernet med WIFI etc.

Vi laver konferencer, seminarer, dagsmøder, strategimøder, teambuilding, events mv. Vi strukturerer jeres besøg i samarbejde med jeres mødeplanlægger, således at I får en personlig konference som fokuserer på, at I kommer sikkert i mål i forhold til jeres forberedelser.

Vi har en mange muligheder både i forhold til selve konferencen og til eventuel teambuilding i forbindelse dermed, som kan understøtte hovedmålet med jeres konference.

Saltoftehus holder fast i den personlige tråd i et konference forløb fra booking til afvikling.

Vi ved at den grundige forberedelse til en konference kombineret med nærvær og personlig service fra start til slut er vejen til at få jeres konference ført til målet.

En personlig konference hos Saltoftehus

Vi tilbyder som nævnt en ganske personlig konference, og vi tror på, at oplevelsen skal være nærværende og personlig hele vejen igennem. Derfor betyder det meget for os, at byde velkommen på gårdspladsen, når i ankommer, så stemningen hurtig bliver nærværende, hyggelig og afslappet.

Derudover vil en personlig konference hos Saltoftehus også betyde en personlig konference i fortryllende, naturskønne omgivelser. Et flot og uforstyrret landskab med masser af skov vil være med til at skabe en hyggelig og idyllisk ramme om jeres arrangement.

Hygge er for os meget vigtigt, da vi tror på, at man opnår de bedste resultater, hvis folk føler sig godt tilpas i deres omgivelser. Vi har derfor som sagt stort fokus på at skabe så hyggelige omgivelser for jeres arrangement som vi overhovedet kan – og vi er af den overbevisning, at det kan mærkes på resultatet i sidste ende.

Kombinér konference med værdiskabende teambuilding

Udover at tilbyde personlige konferencer planlagt og afholdt efter høje standarder, så kan vi hos Saltoftehus også tilbyde dig og dit team fantastiske oplevelser sammen i form af vores mange spændende og lærerige teambuilding arrangementer.

For virkelig at skabe den ultimative personlige konference, er det hos os muligt at udvide horisonten og lære noget nyt og på samme tid styrke fællesskabet og den positive energi for dig og dit team.

Vi tilbyder blandt andet gastronomisk teambuilding, hvor i kan prøve kræfter med et vaskeægte gastronomikursus og tage jeres madlavning til nye højder. I kan skabe flotte retter samtidig med at i skaber et endnu stærkere fællesskab baseret på fælles oplevelser og interesser med hinanden.

Saltoftehus-gastroteambuilding-1
Saltoftehus-billede-12

Arrangementer

Saltoftehus er er primært rettet mod erhvervslivet. Saltoftehus´ historiske rammer er renoveret til topmoderne mødefaciliteter med bla. 250 Mbit fibernet med wifi, etc.
Læs om arrangementer

Saltoftehus-kort2

Lokaler

Alle lokaler er moderne indrettet. Alle bygninger har beholdt deres oprindelige navne – Frugtlageret, Hestestalden, Vognporten etc.. I tilknytning til Frugtlageret en dejlig lounge og tilstødende bar, hvor gæsterne hygger sig om aftenen ved flere dages besøg
Læs om vores lokaler

Saltoftehus-billede-15

Priseksempler

Et eksklusivt sted for den kræsne konference booker, som anerkender værdien af detaljerne. Saltoftehus holder fast i den personlige tråd i et forløb fra booking til afvikling. Vores Gourmet køkken laver alt fra bunden med gode, ærlige råvarer.
Se priseksempler

TekniskeFaciliteter

Tekniske faciliteter

Alle mødelokaler på Saltoftehus er ombygget til brug for konferencer, seminarer og møder. Dvs. her er lagt vægt på at funktionalitet, komfort og atmosfære hænger sammen for den kræsne og kvalitetsbevidste mødebooker. Vores WIFI kører på 250 Mbit fiber, projektorer mv teknisk udstyr følger med udviklingen og vi er altid indenfor rækkevidde.
Se tekniske faciliteter

Saltoftehus-familie

Kontakt os for at høre mere om vores konferencepakker.

Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 59 59 59 93 eller info@saltoftehus.dk, så kan vi sammen finde frem til det helt rigtige indhold og ophold på Saltoftehus.

"1000 tak for at skabe nogle virkelig gode rammer for os. Følelsen af at føle sig forkælet og kræset om, var i høj grad til stede grundet den store opmærksomhed fra alles side, den virkelig lækre og varierende mad. Vi havde under spisningerne en følelse af at være hjemme hos nogle privat, og det gav en frihed og åbenhed blandt deltagerne, som jeg tænker er særlig."  

Briddi Escherich, Finansforbundet