Konference

Forside > Konference

Velkommen til Saltoftehus – et eksklusivt sted for den kvalitetsbevidste konferencebooker, som anerkender værdien af samspillet mellem detaljerne, rammerne og den personlige vejledning og involvering.

Alle gæster – ikke kun den første- bliver personligt budt velkommen på gårdspladsen – uanset vejret.

Saltoftehus er er primært rettet mod erhvervslivet. Saltoftehus´ historiske rammer er renoveret til topmoderne mødefaciliteter med bla. fibernet med WIFI etc.

Vi har mange årig erfaring i at lave jeres  konferencer, seminarer, dagsmøder, strategimøder, teambuilding, events mv. til en succes.  Vi strukturerer og forventningsafstemmer jeres besøg i samarbejde med jeres mødeplanlægger og mødeejer,  således at I får en personlig konference som fokuserer på, at I kommer sikkert i mål i forhold til jeres forberedelser.

For at føre jeres konference mf. til succes, arbejder vi målrettet med de informationer I tildeler os  – følgeligt er vores gensidige forståelse for at føre jer i mål med jeres konference, altafgørende for vores fælles forventningsafstemning.

Jo mere I involverer os i jeres indhold af konferencen, jo bedre stiller I os i forhold til jeres udnyttelse af alle vores muligheder på SALTOFTEHUS. 

Vi har en mange muligheder både i forhold til selve konferencen og til eventuel teambuilding i forbindelse dermed, som kan understøtte hovedmålet med jeres konference.

Saltoftehus holder fast i den personlige tråd i et konference forløb fra booking til afvikling.

Vi ved at den grundige forberedelse til en konference kombineret med nærvær og personlig service fra start til slut er vejen til at få jeres konference ført til målet.

En personlig konference hos Saltoftehus

Vi tilbyder som nævnt en ganske personlig konference, og vi tror på, at oplevelsen skal være nærværende og personlig hele vejen igennem. Derfor betyder det meget for os, at byde velkommen på gårdspladsen, når i ankommer, så stemningen hurtig bliver nærværende, hyggelig og afslappet.

Derudover vil en personlig konference hos Saltoftehus også betyde en personlig konference i fortryllende, naturskønne omgivelser. Et flot og uforstyrret landskab med masser af skov vil være med til at skabe en hyggelig og idyllisk ramme om jeres arrangement.

Hygge er for os meget vigtigt, da vi tror på, at man opnår de bedste resultater, hvis folk føler sig godt tilpas i deres omgivelser. Vi har derfor som sagt stort fokus på at skabe så hyggelige omgivelser for jeres arrangement som vi overhovedet kan – og vi er af den overbevisning, at det kan mærkes på resultatet i sidste ende.

Kombinér konference med værdiskabende teambuilding

Udover at tilbyde personlige konferencer planlagt og afholdt efter høje standarder, så kan vi hos Saltoftehus også tilbyde dig og dit team fantastiske oplevelser sammen i form af vores mange spændende og lærerige teambuilding arrangementer.

For virkelig at skabe den ultimative personlige konference, er det hos os muligt at udvide horisonten og lære noget nyt og på samme tid styrke fællesskabet og den positive energi for dig og dit team.

Vi tilbyder blandt andet gastronomisk teambuilding, hvor i kan prøve kræfter med et vaskeægte gastronomikursus og tage jeres madlavning til nye højder. I kan skabe flotte retter samtidig med at i skaber et endnu stærkere fællesskab baseret på fælles oplevelser og interesser med hinanden.

Saltoftehus-gastroteambuilding-1
laserlerdue_teambuilding_Saltoftehus

Arrangementer

Saltoftehus er er primært rettet mod erhvervslivet. Saltoftehus´ historiske rammer er renoveret til topmoderne mødefaciliteter med bla. fibernet med wifi, etc.

Vi skræddersyer jeres forløb til netop jeres gruppe hvad end i er her i faglige sammenhæng eller med et socialt indspark. 
Læs om arrangementer

oversigtkort

Lokaler

Alle lokaler er moderne indrettet. Alle bygninger har beholdt deres oprindelige navne – Frugtlageret, Hestestalden, Vognporten etc.. I tilknytning til Frugtlageret en dejlig lounge og tilstødende bar, hvor gæsterne hygger sig om aftenen ved flere dages besøg
Læs om vores lokaler

Saltoftehus skilt (3)

Priseksempler

Et eksklusivt sted for den kræsne konference booker, som anerkender værdien af detaljerne. Saltoftehus holder fast i den personlige tråd i et forløb fra booking til afvikling. Vores Gourmet køkken laver alt fra bunden med gode, ærlige råvarer.
Se priseksempler

hestestalden

Tekniske faciliteter

Alle mødelokaler på Saltoftehus er ombygget til brug for konferencer, seminarer og møder. Dvs. her er lagt vægt på at funktionalitet, komfort og atmosfære hænger sammen for den kræsne og kvalitetsbevidste mødebooker. Vores WIFI som kører på Ffiber, projektorer mv teknisk udstyr følger med udviklingen og vi er altid indenfor rækkevidde.
Se tekniske faciliteter

Konferencecenter SALTOFTEHUS Birgitte Boserup

 

Konference center SALTOFTEHUS

v. Birgitte Boserup

 

Kontakt os ALLEREDE NU, for at høre mere om vores konference center & konference pakker.
Booking kontor har åbent fra 09.00 – 16.00 på hverdage.
Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40135991 eller info@saltoftehus.dk, så kan vi sammen finde frem til det helt rigtige indhold og ophold på konferencecenter SALTOFTEHUS
SALTOFTEHUS er åbent alle ugens dage i forbindelse med forudbestilte arrangementer/ konferencer

 


Få et VISUELT indblik igennem vores

SIGNATURBOG fra SALTOFTEHUS

- Næsten som at være her selv

 

“Fantastisk sted, sød værtinde, fantastisk service og forplejning ud over det sædvanlige ...”

Jagtselskab

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tel: +45 59 59 59 93
Mobil: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer