Konferencelokaler

Forside > Konference > Konferencelokaler

Alle lokaler er moderne indrettet. Alle bygninger har beholdt deres oprindelige navne – Frugtlageret, Hestestalden, Vognporten etc.. I tilknytning til Frugtlageret en dejlig lounge og tilstødende bar, hvor gæsterne hygger sig om aftenen ved flere dages besøg

Frugtlageret

Kapacitet op til 100 personer – den tilstødende lounge kan optræde som selvstændigt mødelokale. Udover konferencelokalerne er der to mindre mødelokaler Vognporten og 1.salen, som begge har ca. 10 pers. kapacitet, samt den mindre og hyggelige stue, der har loft til kip og udgang til den store terrasse med udsigt helt ned til Tissø.

Hestestalden I & II

Hestestald I har kapacitet op til ca. 40 personer i biograf opsætning. Hestestald II bygges op til særlige arrangementer – heriblandt konferencer med op til ca. 125 pers deltagelse. Grupperum til Hestestalden kan f.eks. være den stemningsfyldte Vognport.

Restauranten

Saltoftehus velrenommerede gourmet køkken går i detaljer for at kreere nye retter og udvikler sig i et konstant ønske om at være et ærligt og personligt gourmetkøkken. Vi får vildt fra vore egne jægere og en del kvalitetsråvarer fra lokale producenter. Restauranten ligger i syd fløjen med havestuen/orangeriet med udsigt til skov, de kuperede marker og Tissø, hvor naturens evigt skiftende dekoration er en lise for øjet og sjælen til hvert et måltid. I forbindelse med restauranten ligger den hyggelige stue, der har loft til kip og udgang til havestuen og den sydvendte terrasse med udsigt så langt øjet rækker.

Privat skov

Vores private skov som ligger lige op til gårdkomplekset er på 30 hektar – vores største konferencelokale med ubegrænset kapacitet, højt til loftet og væg til væg natur i evig forandring med årstiderne og vejret. Skoven rummer mulighed for alt fra en walk-and-talk eller en gåtur i pausen, til teambuilding i mange former, f.eks naturvidenskabs-relaterede opgaver eller mere fysisk udfordrende arrangementer. Alt hvad vi tilbyder er sat sammen for at styrke teamets styrker. Vi elsker vores skov og natur – intet kan erstatte en tur ude i naturen- uanset vejret – det er blot et spørgsmål om at være klædt rigtigt på.

“A perfect place for teamwork, seminars, sales meetings or other company events. Friendly service and wonderful location.” 

Flowcon, june 2018