Konferencelokaler

Forside > Konference > Konferencelokaler

Alle konferencelokaler på Saltoftehus er moderne indrettet. Godset gamle bygninger er rammerne om konferencecentrets mødelokaler. Alle  har beholdt deres oprindelige navne – Frugtlageret, Hestestalden & Vognporten. I tilknytning til konferencelokalet Frugtlageret, er  en dejlig lounge og tilstødende bar, hvor gæsterne hygger sig om aftenen i forbindelse med et konferencedøgn eller som et grupperum til et dagsmøde.

Konference_konferenclokaler_Sjælland_konferencecenter_Saltoftehus_rundkreds

Frugtlageret

Konferencelokalet har en kapacitet op til 100 personer og er ideelt til en stor konference eller et mindre dagsmøde  – den tilstødende lounge kan optræde som selvstændigt mødelokale og rumme en mindre konference. Udover konferencelokalerne er der to mindre mødelokaler på Saltoftehus.  Vognporten og 1.salen, som begge har ca. 10 pers. kapacitet, samt den mindre og hyggelige stue, der har loft til kip og udgang til den store terrasse med udsigt helt ned til Tissø.

Konferencecenter Saltoftehus, konferencelokaler, mødelokale

Hestestalden I & II

Hestestald I har kapacitet op til ca. 40 personer i biograf opsætning. Hestestald II bygges op til særlige arrangementer – heriblandt konferencer med op til ca. 125 pers deltagelse. Grupperum til Hestestalden kan f.eks. være den stemningsfyldte Vognport.

Saltoftehus_konferenceophold_konference_sjælland_gourmetmad

Restauranten

Saltoftehus velrenommerede gourmet køkken går i detaljer for at kreere nye retter og udvikler sig i et konstant ønske om at være et ærligt og personligt gourmetkøkken. Vi får vildt fra vore egne jægere og en del kvalitetsråvarer fra lokale producenter. Restauranten ligger i syd fløjen med havestuen/orangeriet med udsigt til skov, de kuperede marker og Tissø, hvor naturens evigt skiftende dekoration er en lise for øjet og sjælen til hvert et måltid. I forbindelse med restauranten ligger den hyggelige stue, der har loft til kip og udgang til havestuen og den sydvendte terrasse med udsigt så langt øjet rækker.

Konferencelokaler i naturen, grøn konference

Privat skov

Vores private skov som ligger lige op til gårdkomplekset er på 30 hektar – vores største konferencelokale med ubegrænset kapacitet, højt til loftet og væg til væg natur i evig forandring med årstiderne og vejret. Skoven rummer mulighed for alt fra en walk-and-talk eller en gåtur i pausen, til teambuilding i mange former, f.eks naturvidenskabs-relaterede opgaver eller mere fysisk udfordrende arrangementer. Alt hvad vi tilbyder er sat sammen for at styrke teamets styrker. Vi elsker vores skov og natur – intet kan erstatte en tur ude i naturen- uanset vejret – det er blot et spørgsmål om at være klædt rigtigt på.

" I holder en udsædvanlig god balance i at gøre opholdet eksklusivt og uformelt på samme tid. Det finder man ikke så tit. "

Kalundborg Køleservice

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tel: +45 59 59 59 93
Mobil: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer