Konferenceophold Sjælland

Forside > Konferenceophold Sjælland

På Saltoftehus får du et konferenceophold på Sjælland omgivet af 400 hektar fungerende top moderne landbrug og den skønneste natur. Saltoftehus på Saltofte Gods ligger omtrent en times kørsel vest for København.

Saltoftehus-lille-12

Kunderne på Saltoftehus er primært travle forretningsfolk fra ind- og udland, der har brug for et effektivt møde, samtidig med at omgivelserne giver en afstressende og mindful oplevelse, når de er på konferenceophold på Sjælland. Omgivelserne på Saltoftehus indbyder til inspiration og nye tanker.

På gårdspladsen byder Birgitte Boserup velkommen, når I ankommer. Et konferenceophold på Saltoftehus på Saltofte Gods på Sjælland er ensbetydende med tryghed, fuldendt logistik, kvalitet, nærvær, kulinarisk oplevelse, professionel international erfaring og femstjernet service.

 

Konferenceperle i gamle bygninger

De historiske bygninger – Hestestalden, Frugtlageret og Elevfløjen – fremstår udvendigt som dengang de husede trækdyr, frugt og landbrugselever. I dag er de omdannet til moderne konferencefaciliteter og værelser – bl.a. med 250 Mbit trådløs internetforbindelse, der sikrer hurtig og stabil kontakt til resten af verden, når I er på konferenceophold på Sjælland. Saltoftehus er klassificeret med 4 HORESTA stjerner.

Saltoftehus rummer 22 værelser – alle med eget bad og toilet, wi-fi & TV Alle de gamle bygninger er nyistandsatte med behagelige kvalitets møbler – dansk producerede og topmoderne teknik.

 

Forretning og fornøjelse

Vi tilbyder et konferenceophold på et eller flere døgn i vores hyggelige og ”hjemlige” omgivelser på Sjælland. Du får topmoderne mødelokaler og konferencefaciliteter i historiske og idylliske rammer. Forplejningen er altid af højeste kvalitet. Vi serverer blandt andet te fra Perch’s Thehandel, og alle køkkenets råvarer kommer fra lokale producenter, som også leverer til Noma og andre Michelin-restauranter.

Et konferencedøgn indeholder en lækker morgenbuffet, frokost, eftermiddagskage og aftenmenu. Om aftenen har jeres gæster adgang til stue, lounge, bar, tv på storskærm og diverse spil. Dertil kommer overnatning i enkeltværelser og morgenmad. Vores dedikerede personale serverer undervejs frisk frugt, sunde snacks, postevand, kaffe/the under hele jeres konferenceophold på Sjælland.

Saltoftehus-gastroteambuilding-1
Konferencecenter SALTOFTEHUS Birgitte Boserup

 

Konferencecenter SALTOFTEHUS

v. Birgitte Boserup

 

Kontakt os ALLEREDE NU, for at høre mere om vores konferencecenter & konferencepakker.
Booking kontor har åbent fra 09.00 – 16.00 på hverdage.
Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40135991 eller info@saltoftehus.dk, så kan vi sammen finde frem til det helt rigtige indhold og ophold på konferencecenter SALTOFTEHUS
SALTOFTEHUS er åbent alle ugens dage i forbindelse med forudbestilte arrangementer.

 


Få et VISUELT indblik igennem vores

SIGNATURBOG fra SALTOFTEHUS

- Næsten som at være her selv

 

“Et fuldstændig fantastisk sted at holde fest. Flotte omgivelser, flot borddækning, suveræn hjemmelavet mad og en rigtig god og dygtig værtinde. Der er kælet for hver en detalje.”

Kalundborg Kommune, december 2017