Mødelokaler på Sjælland

Forside > Mødelokaler på Sjælland

Saltoftehus rummer moderne mødelokaler i idylliske omgivelser på Sjælland. Saltoftehus ligger på Saltofte Gods, der blev bygget i 1844.

Ægteparret Niels og Birgitte Boserup er tredje generation af Boserup-slægten, som er bosiddende på Saltofte Gods. Niels Boserup – godsejer – driver Saltofte Gods jorder samt en del mere i et topmoderne planteavls-brug.

Birgitte Boserup har siden 2005 opbygget Saltoftehus – møde og konference delen af Saltofte Gods.  Birgitte har sin professionelle baggrund i 8 år i A.P. Møller Mærsk og 10 år som PR chef i Haldor Topsøe A/S.

De grundlæggende kvalitetsnormer for Saltoftehus er kvalitet i alle detaljer, professionalisme, nærvær og top service i de smukke og moderniserede rammer omgivet af den autentiske natur. Birgitte Boserup har formået at skabe en atmosfære på Saltoftehus, der rimer på ro og kvalitet.

På Saltoftehus afholdes seminarer, bestyrelsesmøder, kurser, events, jubilæer, foredrag, teambuilding og meget mere i de moderne mødelokaler på Sjælland. Alle mødelokaler ved godset på Sjælland omfatter 100 Mbit fiber med trådløst netadgang, projektor, lærred, tavle, flipovers, blokke og penne.

 

Saltoftehus-lille-12
Saltoftehus-faciliteter-lille

Dagsmøder, heldagsmøder og konferencedøgn

I vores mødelokaler på Sjælland tilbyder vi dagsmøder til kl. 16 inkl. morgenmad og frokost samt heldagsmøder til kl. 21 med aftenmenu. Endvidere tilbyder vi et konferencedøgn- fra morgen til morgen, der omfatter to gange morgenmad. Foruden hovedmåltider serveres frisk frugt, sunde snacks, postevand, kaffe/the under hele forløbet. Vores dygtige personale er altid klar til at yde en nærværende og personlig indsats.

Flere af de unikke mødelokaler ligger i bygningen, der kaldes Frugtlageret, bygget i 1952. Dengang havde Saltofte Gods en stor plantagedrift med æbler, pærer, blommer og kirsebær. I det nuværende konferencerum sorterede man de plukkede æbler og pærer. I rummet ved siden af, hvor der i dag er lounge og bar, blev frugterne pakket. I 2003 nedlagdes den sidste del af plantagedriften, og de gamle bygninger på Sjælland blev moderniseret fra inderst til yderst for at møde den kræsne mødeplanlæggers ønsker – dog stadig bevarende den autentiske atmosfære som omgiver stedet.

 

Udendørs møder

Saltoftehus er omgivet af 400 hektar privat natur og marker. Omgivelser, der gør det muligt at holde udendørs møder. Vores gæster bruger skoven til teambuilding aktiviteter, og når vi dækker op til middag i skoven, er det som i elverkongens grønne sal, hvor fakler og kandelabre lyser op under træernes kroner, mens personalet kræser om gæsterne med mad og drikke.

De stærkt efterspurgte mødelokaler på Sjælland, kun 1 times kørsel fra København, er skabt ud fra en filosofi om, at naturen har en dyb og afslappende effekt på mennesker. Her kan man se stjernerne på himlen, når mørket sænker sig, og der er så stille, at man kan høre fuglesang og møde rådyr og fasaner på mark og i have.

Saltoftehus-udendoers-lille
Konferencecenter SALTOFTEHUS Birgitte Boserup

 

Konferencecenter SALTOFTEHUS

v. Birgitte Boserup

 

Kontakt os ALLEREDE NU, for at høre mere om vores konferencecenter & konferencepakker.
Booking kontor har åbent fra 09.00 – 16.00 på hverdage.
Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40135991 eller info@saltoftehus.dk, så kan vi sammen finde frem til det helt rigtige indhold og ophold på konferencecenter SALTOFTEHUS
SALTOFTEHUS er åbent alle ugens dage i forbindelse med forudbestilte arrangementer.

 


Få et VISUELT indblik igennem vores

SIGNATURBOG fra SALTOFTEHUS

- Næsten som at være her selv

 

“Fantastisk sted, sød værtinde, fantastisk service og forplejning ud over det sædvanlige ...”

Jagtselskab