Tilbage til nyheder

Covid-19

29. maj 2020

COVID 19 information

Opdateret 10. December 2020 SALTOFTEHUS ER IKKE TVANGSLUKKET og er fuld åben i forhold til afvikling af møder og konferencer. 

Vores hovedfokus er på gæsterne tryghed under deres ophold.  Vi følger Sundheds myndighedernes vejledninger-Som følge af CORONA situationen gør vi en del tiltag ift, at I som gæster her skal føle jer trygge og at vi i et samarbejde mellem jer og os skal sikre både jeres og vores tryghed.

SALTOFTEHUS COVID-19 INFORMATION-  VIGTIGT!!:

 Hjertelig velkommen til Saltoftehus. Her er masser af frisk luf, hjerterum og fornuft og god plads. MEN som følge af CORONA situationen gør vi en del tiltag ift, at I som gæster her skal føle jer trygge. Vi forventer ligeledes at I efterlever retningslinjerne under opholdet her for at vi i et samarbejde mellem jer og os sikrer både jeres og vores arbejdsplads og tryghed.

MUNDBIND.

Der er ikke mundbindskrav i konferenceområderne – ej heller i lobby og loungen og alle områder som ikke betragtes som serveringsområder

Myndighedernes regler for KONFERENCE centre herunder Saltoftehus er:

Det lilleforsamlings forbud er: Fra 25/10 gælder forsamlingsforbuddet på + 10 personer i samme gruppe og i samme selskab på en restaurant og i det offentlige rum mm.

MØDER OG KONFERENCERhører ind under Det store forsamlingsforbud: tilladt op til max.500 pers., for grupper som fortrinsvis sidder ned og kender hinanden og overholder afstandskrav på 1m/pers og areal krav på 2m2/pers. og fortrinsvis ser i samme retning mod et lærred, oplægsholder mv.

SALTOFTEHUS følger Sundhedsmyndighedernes retningslinjer for fortsat inddæmning af smitte spredning.Vi arbejder under HORESTA´s, også for SALTOFTEHUS, godkendte retningslinjer ” SAFE TO VISIT”.Vi skilter med de seneste vejledninger herom og FORVENTER at du og I også efterlever disse.

 

 

“A perfect place for teamwork, seminars, sales meetings or other company events. Friendly service and wonderful location.”  

Flowcon, june 2018

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tel: +45 59 59 59 93
Mobil: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer