Tilbage til nyheder

Covid-19

15. marts 2021

COVID 19 information

Hjertelig velkommen til Saltoftehus. Her er masser af frisk luf, hjerterum og fornuft og god plads.  Vi forventer at I efterlever retningslinjerne under opholdet her for at vi i et samarbejde mellem jer og os sikrer både jeres og vores arbejdsplads og tryghed.


 

SALTOFTEHUS ER IKKE TVANGSLUKKET og er fuld åben i forhold til afvikling af møder og konferencer. 

Saltoftehus følger Sundhedsmyndighedernes til enhver tid gældende COVID-19 retningslinjer for møder, kursus og konference centre.

Vores hovedfokus er på gæsterne tryghed under deres ophold.  Som følge af CORONA situationen gør vi en del tiltag ift, at I som gæster her skal føle jer trygge og at vi i et samarbejde mellem jer og os skal sikre både jeres og vores tryghed.

MUNDBIND.  Der er ikke mundbindskrav i konferenceområderne – ej heller i lobby og loungen og alle områder som ikke betragtes som serveringsområder

SALTOFTEHUS følger Sundhedsmyndighedernes retningslinjer for fortsat inddæmning af smitte spredning.Vi arbejder under HORESTA´s, også for SALTOFTEHUS, godkendte retningslinjer ” SAFE TO VISIT”.Vi skilter med de seneste vejledninger herom og FORVENTER at du og I også efterlever disse.

 

 

“A perfect place for teamwork, seminars, sales meetings or other company events. Friendly service and wonderful location.”  

Flowcon, june 2018

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tel: +45 59 59 59 93
Mobil: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer