Tilbage til nyheder

Covid-19

1. juli 2021

COVID 19 information

Hjertelig velkommen til Saltoftehus. Her er masser af frisk luf, hjerterum og fornuft og god plads.  Vi forventer at I efterlever retningslinjerne under opholdet her for at vi i et samarbejde mellem jer og os sikrer både jeres og vores arbejdsplads og tryghed.


 

Saltoftehus følger Sundhedsmyndighedernes til enhver tid gældende COVID-19 retningslinjer for møder, kursus og konference centre.

Vores hovedfokus er på gæsterne tryghed under deres ophold.  Som følge af CORONA situationen gør vi en del tiltag ift, at I som gæster her skal føle jer trygge og at vi i et samarbejde mellem jer og os skal sikre både jeres og vores tryghed.

MUNDBIND.  Der er ikke mundbindskrav i konferenceområderne – ej heller i lobby og loungen og alle områder som ikke betragtes som serveringsområder

SALTOFTEHUS følger Sundhedsmyndighedernes retningslinjer for fortsat inddæmning af smitte spredning.Vi arbejder under HORESTA´s, også for SALTOFTEHUS, godkendte retningslinjer ” SAFE TO VISIT”.Vi skilter med de seneste vejledninger herom og FORVENTER at du og I også efterlever disse.

Opdatering af restriktioner i forbindelse med Coronapas & konferencer

Vi skal stadig bede jer & jeres gæster forevise én af nedenstående oplysninger samt ID;

·      NEGATIV PCR test (max 96 timer gammel)

·      NEGATIV kvik test (max 72 timer gammel)

·      FÆRDIG vaccinering

·      14 dage siden 1. vaccinestik

·      HAR HAFT Corona senest til for 180 dage siden

 

 

·      Arealkrav og anbefalinger omkring afstand er pr 1/7 fjernet

·      1/8 ophæves krav om Coronapas i forbindelse med konferencer og møder

·      1/9 ophæves krav om Coronapas i forbindelse spisning i restauranten

 

"1000 tak for at skabe nogle virkelig gode rammer for os. Følelsen af at føle sig forkælet og kræset om, var i høj grad til stede grundet den store opmærksomhed fra alles side, den virkelig lækre og varierende mad. Vi havde under spisningerne en følelse af at være hjemme hos nogle privat, og det gav en frihed og åbenhed blandt deltagerne, som jeg tænker er særlig."    

Briddi Escherich, Finansforbundet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tel: +45 59 59 59 93
Mobil: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer