fbpx

Tilbage til nyheder

SHAREFOOD – med øl som ingrediens

11. april 2019

Velanrettet delemad efter social dining-konceptet, hvor gæsterne deles om maden ved bordene.

En varieret og fuldendt spise oplevelse hvor det gastronomiske niveau løftes i forhold til den traditionelle buffet og man møder nye mennesker. 

 


Ankomst kl. 18.00

Velkomst øl ved bordet

Middagen serveres som sharefood på bordene

Her serveres smagsprøver af udvalgte øl tilpasset menuen

Afslutningsvis en dejlig dessert  med kaffe til.

Slut kl. 21.00


498,00 kr.  inkl. smagsprøver af udvalgte øl tilpasset menuen

 

Tilmelding på: maria@saltoftehus.dk

min 14 personer

Er først gældende ved indbetaling på Mobile Pay 40 13 59 91 –  mrk. navn og arrangementsdato senest 3 dage før arrangementet
Særlige menu ønsker kan ikke imødekommes i nævnte arrangement
Pengene returneres ikke ved NO SHOW

“Sikke en oplevelse at være gæst på Saltoftehus. Tak til Birgitte og team for at gøre vores teamdage til en oplevelse. Den personlige velkomst, omgivelserne og de lækre hjemmelavede lækkerier dannede rammen og gav et personligt præg, som jeg er helt vild med. At være gæst på Saltoftehus er en udover det sædvanlige oplevelse. På gensyn og en dejlig sommer til alle.”

Kalundborg Kommune, juni 2017