Tilbage til nyheder

Værdiskabende teambuilding på Sjælland

6. juli 2018

I noget af Danmarks skønneste natur som omgiver Saltoftehus på Sjælland, tilbyder vi en lang række værdiskabende teambuilding aktiviteter i tilføjelse til jeres konference – eller firmaarrangement.

Konference med værdiskabende teambuilding på Sjælland
Konferencenter SALTOFTEHUS, er placeret som en unik perle, midt i Danmarks skønneste natur. Hos SALTOFTEHUS finder du plads til din virksomheds næste konference eller firmaarrangement.

Med et væld af spændende, interessante og værdiskabende teambuilding tilbud, kan jeres konference / firmaarrangement med teambuilding blive et fantastisk afsæt til en ny begyndelse. Uanset om teambuilding aktiviteterne skal hjælpe på at sammenholdet skal styrkes, lederevner der skal dyrkes eller teamånden der skal findes, har vi skræddersyede et teambuilding forløb til jer, der passer ind i jeres øvrige konference / mødedag . Medarbejderne hos SALTOFTEHUS sammen med Birgitte Boserup, vil  gøre vores til at I kommer herfra og har fundet ind til den bedste version af jer selv.

Få mere information om SALTOFTEHUS’ aktiviteter om værdiskabende teambuilding på Sjælland
Se vores mange muligheder for teambuilding her på siden – vi tilbyder alt fra RACE til Trivseldag med fokus på de problemstillinger der måtte være internt i afdelingen. Kontakt os allerede i dag – så sammensætter vi et teambuilding program der flytter bjerge. Ring til Birgitte Boserup på telefon +45 59 59 59 93, eller send os en e-mail på info@saltoftehus.dk.

“A perfect place for teamwork, seminars, sales meetings or other company events. Friendly service and wonderful location.”  

Flowcon, june 2018

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tel: +45 59 59 59 93
Mobil: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer