Tilbage til nyheder

WORKSHOP – Kokken & velfærdskyllingen

11. april 2019

I samles om kokken & Svinningegårdens skovkyllinger –

I tilbereder en dejlig  og stemningsfyldt sommermiddag.

I nyder hinandens selskab.

 


For virksomheder: 

Kombiner din konference med en tur i køkkenet eller inviterer dit team eller afdeling til en god aften på SALTOFTEHUS. Vælg selv en arrangements dato der passer jeres gruppe.

Uanset hvordan jeres konference forløber og er tilrettelagt eller jeres organisation er opbygget
vil det altid være en forfriskende oplevelse, at træde ind i maduniverset med vores dygtige kokke.

 

636,00 kr. pr. person + moms

Særlige menu ønsker kan ikke imødekommes i nævnte arrangement
Faktureres for min. 14. personer
Max 18 deltagere pr. hold/event

Aftenens program: 

Ankomst kl. 17.00 m/ velkomstdrink & introduktion til aftenens forløb
17.10-19.00: Udskæring – og tilberedning af skovkyllingen på 3 måder
Produktion og tilberedning af  en starter
På gårdspladsen er der tændt op i The Big Green Egg Grill og Morsø Forno ovn, til bagning af pizzasnacks & brød

Øl/vand under madlavningen.  2 genstande under middagen

19.00-20.30 : Fællesspisning af middag i Orangeriet

20.30-21.00 Afrunding over en kop kaffe & lidt sødt.


 

"1000 tak for at skabe nogle virkelig gode rammer for os. Følelsen af at føle sig forkælet og kræset om, var i høj grad til stede grundet den store opmærksomhed fra alles side, den virkelig lækre og varierende mad. Vi havde under spisningerne en følelse af at være hjemme hos nogle privat, og det gav en frihed og åbenhed blandt deltagerne, som jeg tænker er særlig."    

Briddi Escherich, Finansforbundet