Saltoftehus er Green Key certificeret

Forside > Om Saltoftehus > Saltoftehus er Green Key certificeret

Saltoftehus er godkendt til det internationale Green Key Certifikat. Dette bekræfter, at vi tager ekstra hensyn til miljø og bæredygtighed.

Green Key Certifikatet betyder, at Saltoftehus løbende kontrolleres for, om vi lever op til kravene, og det gør vi, med stolthed.

Green Key udmærkelsen og certifikatet
Green Key udmærkelsen og certifikatet lægger vægt på, at vi som konferencevirksomhed er bevidste om vores el-, vand- og varmeforbrug, samt at vi anvender miljøvenlige produkter.

Saltoftehus er CO2 neutralt opvarmet med halm fra egne marker. Vi producerer al vores el fra solpaneler, og vore faciliteter er således indrettet med vandbesparende toiletter, vandhaner og brusere, og al rengøring og vask sker med særlig hensyntagen til miljøet.

Green Key miljøpolitik
Green Key udmærkelsen kræver også, at vi har udarbejdet en miljøpolitik, og at vi har tænkt langsigtet med mål for miljøarbejdet. Vores personale og ledelse er bevidste om disse principper og  tiltag.

Green Key udmærkelsen har fastsat miljø- og energikrav, som sikrer, at vi som certificeret virksomhed nedbringer vores ressourceforbrug og dermed CO2- påvirkningen af klimaet, idet Saltoftehus er CO2 neutralt opvarmet, og vi producerer al vores el fra solpaneler

Du har som gæst på Green Key certificerede Saltoftehus truffet et klimavenligt valg.

“Sikke en oplevelse at være gæst på Saltoftehus. Tak til Birgitte og team for at gøre vores teamdage til en oplevelse. Den personlige velkomst, omgivelserne og de lækre hjemmelavede lækkerier dannede rammen og gav et personligt præg, som jeg er helt vild med. At være gæst på Saltoftehus er en udover det sædvanlige oplevelse. På gensyn og en dejlig sommer til alle.”

Kalundborg Kommune, juni 2017