fbpx

Ophold

Forside > Ophold

Saltofthus henvender sig til primært konference- og seminar-gæster. Vi afholder seminarer, konferencer, kurser, møder og firma events/fester.

Saltoftehus-vaerelse-3

Værelser

Vi har 22 værelser til Saltoftehus. Disse værelser ligger i henholdsvis det gamle Frugtlager og i den gamle Elevfløj og Gartner Boligen, fordelt på 15 dobbelte og 7 enkelte.
Læs om vores værelser

Saltoftehus-billede-5

Gourmet restaurant og personlig service

Vi lægger stor vægt på – og er kendt for – den personlige service, med sans for detaljerne. Vore 2 dygtige og dedikerede kokke fremtryller det ene dejlige måltid efter det andet med det personlige tvist som vi lægger stor vægt på.
Læs om restaurant og service

Saltoftehus-virtualtour

Virtual tour

De historiske rammer er renoveret til topmoderne mødefaciliteter med blandt andet 250 Mbit fibernet med WIFI mv.
Tag en virtual tour hos Saltoftehus

Saltoftehus-billede-1

Private arrangementer

Har man været til konference på Saltoftehus og synes om atmosfæren og det vi står for – og derfor får lyst til at holde et privat arrangement, er det en mulighed.
Læs om private arrangementer

Konferencecenter SALTOFTEHUS Birgitte Boserup

Konferencecenter SALTOFTEHUS

v. Birgitte Boserup

 

Kontakt os ALLEREDE NU, for at høre mere om vores konferencecenter & konferencepakker.
Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40135991 eller info@saltoftehus.dk, så kan vi sammen finde frem til det helt rigtige indhold og ophold på konferencecenter SALTOFTEHUS

“Sikke en oplevelse at være gæst på Saltoftehus. Tak til Birgitte og team for at gøre vores teamdage til en oplevelse. Den personlige velkomst, omgivelserne og de lækre hjemmelavede lækkerier dannede rammen og gav et personligt præg, som jeg er helt vild med. At være gæst på Saltoftehus er en udover det sædvanlige oplevelse. På gensyn og en dejlig sommer til alle.”

Kalundborg Kommune, juni 2017