Ophold

Forside > Ophold

Saltofthus henvender sig til primært konference- og seminar-gæster. Vi afholder seminarer, konferencer, kurser, møder og firma events/fester.

Værelser

Vi har 22 værelser til Saltoftehus. Disse værelser ligger i henholdsvis det gamle Frugtlager og i den gamle Elevfløj og Gartner Boligen, fordelt på 15 dobbelte og 7 enkelte.
Læs om vores værelser

Gourmet restaurant og personlig service

Vi lægger stor vægt på – og er kendt for – den personlige service, med sans for detaljerne. Vore 2 dygtige og dedikerede kokke fremtryller det ene dejlige måltid efter det andet med det personlige tvist som vi lægger stor vægt på.
Læs om restaurant og service

Virtual tour

De historiske rammer er renoveret til topmoderne mødefaciliteter med blandt andet 250 Mbit fibernet med WIFI mv.
Tag en virtual tour hos Saltoftehus

Private arrangementer

Har man været til konference på Saltoftehus og synes om atmosfæren og det vi står for – og derfor får lyst til at holde et privat arrangement, er det en mulighed.
Læs om private arrangementer

Kontakt os for at høre mere om vores konferencepakker.

Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 59 59 59 93 eller info@saltoftehus.dk, så kan vi sammen finde frem til det helt rigtige indhold og ophold på Saltoftehus.

"1000 tak for at skabe nogle virkelig gode rammer for os. Følelsen af at føle sig forkælet og kræset om, var i høj grad til stede grundet den store opmærksomhed fra alles side, den virkelig lækre og varierende mad. Vi havde under spisningerne en følelse af at være hjemme hos nogle privat, og det gav en frihed og åbenhed blandt deltagerne, som jeg tænker er særlig."  

Briddi Escherich, Finansforbundet