fbpx

Gourmetrestaurant og
personlig service

Forside > Ophold > Gourmetrestaurant og personlig service

Saltoftehus’ velrenommerede gourmetkøkken går i detaljer for at kreere nye retter og udvikler sig i et konstant ønske om, at være et ærligt og personligt gourmetkøkken.

Råvarerne kommer i høj grad fra lokale kvalitets leverandører – bl.a. asparges fra Svinningegården, kartofler fra Lovtholm på Lammefjorden – og vildt fra egen skov. Alle brød bages fra bunden – med stor variations grad. Alle kager samt desserter fremstilles ligeledes fra bunden. Det er ikke det billigste, men det bedste, vi går efter. Vi serverer årstids relaterede menuer, hvor kokkenes kreativitet og faglige dygtighed får lov at udfolde sig i kombination med de gode råvarer.

Hvor kokkenes arbejde – den dejlige mad – forlader køkkenet overtages servicen af vort dygtige og professionelle restaurant  personale. Vi lægger vægt på den professionelle optræden og den personlige service fra gæsten bestiller sin konference og ankommer indtil afrejsen.

Bordene pyntes med blomster fra egen have fra maj til oktober, og pyntes i øvrigt med natur-fund fra skov og have.

I skoven serveres på samme detaljeniveau, som i de øvrige konferencelokaler. I skoven kan vi dække op som var det i elverkongens grønne sal, hvor fakler og kandelabre lyser op under trækronerne, mens vi serverer den lækreste frokost eller middag.

Dyrekølle
IMG_0986
Dessert
Snacks

"1000 tak for at skabe nogle virkelig gode rammer for os. Følelsen af at føle sig forkælet og kræset om, var i høj grad til stede grundet den store opmærksomhed fra alles side, den virkelig lækre og varierende mad. Vi havde under spisningerne en følelse af at være hjemme hos nogle privat, og det gav en frihed og åbenhed blandt deltagerne, som jeg tænker er særlig."  

Briddi Escherich, Finansforbundet