Saltoftehus’ velrenommerede gourmetkøkken går i detaljer for at kreere nye retter og udvikler sig i et konstant ønske om, at være et ærligt og personligt gourmetkøkken.
Råvarerne kommer i høj grad fra egnens lokale kvalitets leverandører, eksempelvis – bl.a. asparges, kartofler og gulerødder fra Lammefjorden – og vildt fra egne jægere og egen skov.
Vore menuer er årstidsrelaterede, her får kokkenes kreativitet og faglige dygtighed lov at udfolde sig i kombination med de gode råvarer.
Vore menuer og råvareforbrug tilrettelægges nutidigt og med skarpt øje til bæredygtighed og minimering af madspild. Følgelig er alle vore serveringer rettet mod den enkelte gæst = ingen buffet.
Hvor kokkenes arbejde – de lækre og veltilberedte menuer – forlader køkkenet overtages servicen af vort dygtige og professionelle restaurant personale.
Bordene pyntes nænsomt med blomster fra egen have fra maj til oktober, og pyntes i øvrigt med natur-fund fra skov og have.
I skoven serverer vi på den rustikke ”fede” måde også med bæredygtighed for øje. I skoven kan vi i helt særlige tilfælde dække op, som var det i elverkongens grønne sal, hvor fakler og kandelabre lyser op under trækronerne, mens vi serverer den lækreste skov frokost eller middag.