Gourmetrestaurant og personlig service

Forside > Ophold > Gourmetrestaurant og personlig service

Saltoftehus’ velrenommerede gourmetkøkken går i detaljer for at kreere nye retter og udvikler sig i et konstant ønske om, at være et ærligt og personligt gourmetkøkken.

Råvarerne kommer i høj grad fra lokale kvalitets leverandører – bl.a. asparges fra Svinningegården, kartofler fra Lovtholm på Lammefjorden – og vildt fra egen skov. Alle brød bages fra bunden – med stor variations grad. Alle kager samt desserter fremstilles ligeledes fra bunden. Det er ikke det billigste, men det bedste, vi går efter. Vi serverer årstids relaterede menuer, hvor kokkenes kreativitet og faglige dygtighed får lov at udfolde sig i kombination med de gode råvarer.

Hvor kokkenes arbejde – den dejlige mad – forlader køkkenet overtages servicen af vort dygtige og professionelle restaurant  personale. Vi lægger vægt på den professionelle optræden og den personlige service fra gæsten bestiller sin konference og ankommer indtil afrejsen.

Bordene pyntes med blomster fra egen have fra maj til oktober, og pyntes i øvrigt med natur-fund fra skov og have.

I skoven serveres på samme detaljeniveau, som i de øvrige konferencelokaler. I skoven kan vi dække op som var det i elverkongens grønne sal, hvor fakler og kandelabre lyser op under trækronerne, mens vi serverer den lækreste frokost eller middag.

Saltoftehus_gorumetmad_røgetdyrekølle
Saltoftehus_orangeri_fest_bryllup_festlokaler_sjælland
Orangeri_havestue_restauant_saltoftehus_gourmetmad6
Gourmetrestaurant_saltoftehus_lokaleråvarer_konferencecenter
Dessert
MAD ANRETNING (2)

“...indsatsen fra jeres side var sublim ... Vi har fået rigtig meget positiv feedback på selve eventen såvel som på pyntning, mad og borddækning...”

Novo Nordisk A/S

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tel: +45 59 59 59 93
Mobil: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer