fbpx

Private arrangementer

Forside > Ophold > Private arrangementer

Private runde dage i den smukke natur og historiske omgivelser.

Vi arrangerer gerne private arrangementer på forespørgsel såsom barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, runde fødselsdage mv. I lighed med konferencekonceptet,  lægger vi her vægt på kvaliteten, detaljerne og et succesfuldt forløb – således at et arrangement på Saltoftehus lader værter og gæster helt fri for pligter. De skal blot nyde – vi står for det hele på dagen.

Lokalerne på Saltoftehus kan ikke lejes separat – vi laver kun hele arrangementer, hvor vi står for hele forløbet.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi også gør din fest personlig. Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40 13 59 91 eller info@saltoftehus.dk.

 

Unikt festlokale – dét integrerede Orangeri

SALTOFTEHUS’ integrerede Orangeri i forbindelse med restauranten, giver unikke rammer til festafholdelse med dét helt særlige lys-indfald året rundt og hvor naturen evigt skiftende kulisse, kan nydes på første parket.

Private arrangementer

“Sikke en oplevelse at være gæst på Saltoftehus. Tak til Birgitte og team for at gøre vores teamdage til en oplevelse. Den personlige velkomst, omgivelserne og de lækre hjemmelavede lækkerier dannede rammen og gav et personligt præg, som jeg er helt vild med. At være gæst på Saltoftehus er en udover det sædvanlige oplevelse. På gensyn og en dejlig sommer til alle.”

Kalundborg Kommune, juni 2017