Private arrangementer i SALTOFTEHUS’ festlokaler

Forside > Ophold > Private arrangementer i SALTOFTEHUS’ festlokaler

Private festarrangementer i et festlokale på SALTOFTEHUS i den smukke natur og historiske omgivelser.

 

Fest i vores festlokaler

Vi arrangerer gerne private arrangementer i vores festlokaler på forespørgsel såsom barnedåb, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, runde fødselsdage mv. I lighed med konferencekonceptet,  lægger vi her vægt på kvaliteten, detaljerne og et succesfuldt forløb – således at et arrangement på Saltoftehus lader værter og gæster helt fri for pligter. De skal blot nyde – vi står for det hele på dagen.

Festlokalerne på SALTOFTEHUS kan ikke lejes separat – vi laver kun hele arrangementer i vores egne festlokaler, hvor vi står for hele forløbet.

Fest i vores festlokaler? Kontakt os for at høre mere om vores festlokaler, og hvordan vi også gør din fest personlig. Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40 13 59 91 eller info@saltoftehus.dk.

Åben terrasedør
 
F R U G T L A G E R E T – Historisk festlokale

Festlokalet Frugtlageret havde i gamle dage en stor plantagedrift med æbler, pærer, blommer & kirsebær og netop festlokalet Frugtlageret blev brugt til at sortere de plukkede frugter. Herefter blev de kørt på køl, hvor der i dag er en dejlig lounge og bar . Først i 2013 blev den sidste plantagedrift nedlagt  og i 2005 blev det Frugtlager vi ser i dag, skabt.

Dette festlokale er perfekt til fester op til 95 personer, hvor der også ønskes god plads til musik & dans, samt mulighed for at trække sig tilbage i den tilstødende stue sammen med aftenkaffen

O R A N G E R I E T  –  Unikt festlokale

Dette festlokale i SALTOFTEHUS’ integrerede Orangeri i forbindelse med restauranten, giver unikke rammer til festafholdelse med dét helt særlige lys-indfald året rundt og hvor naturen evigt skiftende kulisse, kan nydes på første parket.

 

Opdelte borde
Opdækning

 

 

B R Y L L U P S F E S T  på  S A L T O F T E H U S 

Læs mere om vores gourmet restaurant her. 
Bryllupsfest_festlokale_saltoftehus
Bryllupsopdækning
Saltoftehus_Bryllup_bryllupsfest_festlokale
Bordkort
Saltoftehus_Bryllup_festlokale_festarrangemet_bryllupsfest_vielse_terrasse_udendørsvielse
hgfdhh

“Tusind tak for et fantastisk ophold torsdag og fredag. Det var verdensklasse.”

Borup Kemi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

SALTOFTEHUS
Saltoftevej 7
DK–4470 Svebølle

Tel: +45 59 59 59 93
Mobil: +45 40 13 59 91
Kontakt

Privatlivspolitik

Copyright ©2018 Saltoftehus.
All rights reserved.

Konference og arrangementer