Teambuilding på Sjælland

Forside > Teambuilding på Sjælland

Teambuilding aktiviteter på Saltofte Gods på Sjælland er ensbetydende med tryghed, fuldendt logistik, kvalitet, nærvær og professionel international erfaring.

Femstjernet service

Saltoftehus ligger på Saltofte Gods, der blev bygget i 1844. Ægteparret Niels og Birgitte Boserup er tredje generation af Boserup-slægten, som er bosiddende på Saltofte Gods. I 2005 begyndte Birgitte Boserup at opbygge konferencecenter på stedet, og det er som oftest Birgitte selv og/eller hendes stab, der byder velkommen på gårdspladsen, når gæsterne ankommer. Team building aktiviteter på Saltofte Gods på Sjælland, er ensbetydende med tryghed, fuldendt logistik, kvalitet, nærvær, professionel international erfaring, femstjernet service og en kulinarisk oplevelse på et højt niveau, med fokus på lokale råvarer – bl.a. fra Kiselgården – Danmarks ældste biodynamiske landbrug, som også leverer grøntsager til Noma m.fl.

 

Teambuilding i historiske bygninger

Saltoftehus på Sjælland rummer et utal af muligheder til team building. Her er to store konferencelokaler: Frugtlageret med kapacitet op til 80 personer og Hestestalden med kapacitet op til 40 personer. De historiske bygninger fremstår udvendigt, som dengang de husede trækdyrene til ploven og tonsvis af æbler og kirsebær. Indvendigt er de moderniseret gennemgribende, for at møde den kræsne konferencekundes behov, f.eks. med trådløst internet på vores 250Mbit fiber, projektorer, højttalere, tavler, lærred, flipovers mv. Frugtlageret inkluderer udstyr til videokonferencer af høj kvalitet, og i loungen kan man se tv på storskærm.

Derudover er der to grupperum samt restauranten og den hyggelige stue, der har loft til kip og udgang til den store syd-vendte terrasse med udsigt helt ned til Tissø.

Vores private skov på 30 hektar er vores største konferencelokale med masser af muligheder for team building, kun 1 time fra København. Vi serverer gerne en lækker frokost eller middag under trækronerne.

Saltoftehus-lille-12
Saltoftehus-stomp-lille

Spændende aktiviteter

Vi samarbejder med en række anerkendte uddannelses-firmaer og skræddersyr team building aktiviteter til den enkelte kunde. Blandt vores kunder er nogle af Danmarks største virksomheder, f.eks. Novo Nordisk, Statoil, Novozymes, DONG Energy, FL. Smidt, Danske Bank, Siemens, m.fl.

Vi tilbyder flere former for team building i vores herlige omgivelser på Sjælland. Med helikopterflyvning kan I få et overblik over egnen fra oven. I kan også svæve over marker, skov og by i en ballon, der letter fra en af Saltoftehus’ marker. Vores skov er velegnet til mountainbike-ræs, hvor I får vejledning af professionelle instruktører. Vi laver musikalske events, orienterings løb, quizzer om skov, natur, firmaer og medarbejderne osv. Saltoftehus, der er kendt for sine jagtophold, arrangerer også lerdueskydning og målskydning. Alle aktiviteter laves i forbindelse med konference- eller kursusophold.

Vi tilbyder endvidere gastronomisk team building ved godset på. I kan gå med vores kok i køkkenet og forberede jeres middag og smage på vine. Køkkenets råvarer kommer typisk fra lokale producenter, som også leverer til Noma og andre Michelin-restauranter.

Konferencecenter SALTOFTEHUS Birgitte Boserup

 

Konferencecenter SALTOFTEHUS

v. Birgitte Boserup

 

Kontakt os ALLEREDE NU, for at høre mere om vores konferencecenter & konferencepakker.
Booking kontor har åbent fra 09.00 – 16.00 på hverdage.
Skriv eller ring til Birgitte Boserup på telefon +45 40135991 eller info@saltoftehus.dk, så kan vi sammen finde frem til det helt rigtige indhold og ophold på konferencecenter SALTOFTEHUS
SALTOFTEHUS er åbent alle ugens dage i forbindelse med forudbestilte arrangementer.

 


Få et VISUELT indblik igennem vores

SIGNATURBOG fra SALTOFTEHUS

- Næsten som at være her selv

 

“Sikke en oplevelse at være gæst på Saltoftehus. Tak til Birgitte og team for at gøre vores teamdage til en oplevelse. Den personlige velkomst, omgivelserne og de lækre hjemmelavede lækkerier dannede rammen og gav et personligt præg, som jeg er helt vild med. At være gæst på Saltoftehus er en udover det sædvanlige oplevelse. På gensyn og en dejlig sommer til alle.”

Kalundborg Kommune, juni 2017